Voščila

Najboljša voščila za rojstni dan 2024: Unikatna voščila za vsako priložnost

Bernarda H. B.

Čas branja 5 min

vse najboljše
vse najboljše

Rojstni dan je eden najbolj pomembnih praznikov v življenju. To je dan, ko praznujemo našo življenjsko pot, dosežke, izkušnje in to s prijatelji in družino, ki nas obkrožajo. In kaj je boljše darilo kot iskrena in osebna rojstnodnevna voščilnica s čudovitim verzom, ki ga bomo obdržali v spominu za vedno? Zato smo pripravili seznam najlepših, najbolj smešnih in romantičnih voščil za rojstni dan, ki jih lahko uporabite v svojih voščilnicah in razveselite svoje najdražje.

SORODNI članEK

Brezplačna Canva Tema

Brezplačna Canva Tema

S pripravljeno Canva temo lahko ustvarite rojstnodnevno voščilnico tako, da kliknete spodaj.

Poglej več
vse najboljše
vse najboljše

Verzi za rojstni dan

Verzi za rojstni dan so res nekaj posebnega, kajne? Mislim, da so kot neka čarobna pot, po kateri lahko ponesemo svoja najlepša čustva ob praznovanju rojstnega dne naših najdražjih. Z njimi lahko res lepo izrazimo, kako zelo nam je mar in kako cenimo vsak trenutek, ki ga preživimo skupaj. Tukaj je zbranih nekaj najlepših verzov, ki vam bodo morda pomagali, da napišete še bolj posebno voščilo ali čestitko.

Unikatne rojstnodnevne voščilnice

Vsaka rojstnodnevna voščilnica ima svoj čar, vendar pa lahko s pravim verzom postane nepozabna. Če želite nekaj posebnega, poiščite unikatne verze za rojstni dan na spletnih straneh, kot so hisadaril.si . Tudi tukaj boste našli širok izbor verzov, ki ustrezajo različnim okusom in razpoloženjem, od preprostih in klasičnih do smešnih in malce provokativnih.

Vsak rojstni dan
je nova postaja na poti življenja,
ko se za hip ozremo na korake,
ki smo jih prehodili doslej.
in začrtamo nove smeri,
ki jih želimo doseči v prihodnosti.
Srečni smo,
da lahko v tem trenutku stojimo ob tebi,
zakaj v tvoji bližini smo varni.
Ob tebi vedno vemo,
da znaš izbrati pravo pot,
ki našemu življenju daje smisel.

Voščila za očetov rojstni dan

Voščila za očetov rojstni dan
Dragi oče!

Hvala ti,
ker me znaš varno voditi
prek valov življenja
in mi s svojo vztrajnostjo
kazati, da se vedno najde
pot v varni pristan.


Ob tvojem prazniku ti želim vse najboljše!
Voščila za očetov rojstni dan
Dragi moj oče!

Hvala, da si se zmanjšal na mojo velikost,
ko sva se igrala, in se razširil v neskončnost,
ko sem potreboval/-a zatočišče in zaščito.


Vse najboljše in lepo praznuj!
Voščila za rojstni dan


Voščila za rojstni dan

Naj se vse tvoje želje uresničijo in naj te spremlja veliko zdravja, sreče in uspeha.

Voščila za rojstni dan

Dragi prijatelj, danes praznuješ svoj rojstni dan in želim ti čudovit dan, poln ljubezni, smeha in nepozabnih trenutkov.

Voščila za rojstni dan

Ob tvojem rojstnem dnevu ti želim vse najboljše. Naj te spremljajo lepi trenutki in prijetne izkušnje skozi celotno leto.

Voščila za rojstni dan

Želim ti veliko sreče, ljubezni in veselja. Naj ti danes uspe vse, kar si si želel, in naj ti ta dan ostane v lepem spominu.

Voščila za rojstni dan

Danes praznuješ svoj rojstni dan in želim ti vse najboljše. Naj bo ta dan poln čudovitih presenečenj in veselja, ki ga boš delil s tvojimi najdražjimi.

Voščila za rojstni dan

Iskrene čestitke ob tvojem rojstnem dnevu! Želim ti veliko ljubezni, sreče in uspeha v življenju.

Voščila za rojstni dan

Želim ti le najboljše ob tvojem rojstnem dnevu. Naj bo to leto polno novih priložnosti, izkušenj in lepih spominov.

Voščila za rojstni dan

Naj te skozi življenje spremljajo ljubezen, sreča in uspeh. Hvala, ker si del mojega življenja.

Voščila za rojstni dan

Vse najboljše za tvoj rojstni dan! Naj bo ta dan poln smeha, ljubezni in nepozabnih trenutkov, ki jih preživi s tvojimi najdražjimi.

Lepe misli za rojstni dan 

Še naprej nosi sonce v svojih dlaneh in sonce bo sijalo na tvoji življenjski poti.
Najlepše stvari so skrite človeškim očem.
Ne da se jih slišati, ne da dotakniti.
Ne moremo jih kupiti in ne podariti.
Največje stvari so skrite v človeškem srcu.
Tam jim je treba prisluhniti, jih tam občutiti,
če jih želimo z nekom deliti.
Šele ko se za hip umaknemo
potrošništvu sodobnega sveta
in se zazremo vase,
zmoremo ob vseh svojih potrebah
uzreti drugega,
ki prebiva v naši bližini.
Šele tedaj se lahko začnemo
učiti ljubiti.

Najlepša rojstnodnevna voščila

Ob tvojem rojstnem dnevu ti želim vse najlepše! Naj bo tvoje življenje polno sreče, ljubezni in uspehov.
Čestitke ob tvojem rojstnem dnevu! Želim ti vse najlepše, največ smeha, radosti in ljubezni v tvojem življenju.
Dragi prijatelj, ob tvojem rojstnem dnevu ti želim vse najlepše. Naj bo tvoje življenje polno čudovitih doživetij, izpolnjenih želja in veliko ljubezni.
Vse najlepše za tvoj rojstni dan! Želim ti, da bi bilo tvoje življenje tako lepo, kot si sam.
Vse najboljše in najlepše! Naj bo tvoj dan prežet s srečo, ljubeznijo in najlepšimi trenutki, ki jih boš vedno nosil v srcu.
Ob tvojem rojstnem dnevu ti želim vse najlepše! Naj bo tvoje življenje polno veselja, smeha in ljubezni ter naj te na tvoji poti vedno osrečujejo tvoji najbljižji.
Dragi/a  ___________! Želim ti, da bi se v tvojem življenju dogajale le najlepše stvari in da bi se izpolnile vse tvoje želje.
Vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu! Naj bo tvojo življenje polno lepih spominov, nepozabnih trenutkov in veliko ljubezni.
Iskrene čestitke ob tvojem rojstnem dnevu! Želim ti življenje polno lepih trenutkov, sreče in veselja.
Naj ti bo življenje sladko, polno sonca in ljubezni ter naj se ti življenje napolni z nepozabnimi trenutki.
Vse najboljše za tvoj rojstni dan! Naj bo vsak trenutek poseben, vsak dan srečen in vsaka želja izpolnjena.
To je tvoj dan! Naj se ti uresničijo vse sanje in naj se ti nasmeh nikoli ne izbriše s tvojega obraza.
Naj bo tvoj rojstni dan poln sonca, smeha in ljubezni. In naj te spremljajo le najlepši trenutki v življenju.
Ob tvojem rojstnem dnevu se spomni vseh lepih trenutkov, ki smo jih delili skupaj. Želim ti še veliko več takih trenutkov.
Naj ti tvoj rojstni dan prinese srečo, veselje in novo energijo za prihodnost.
Vse, kar si si kdaj želel, naj se ti uresniči. In vse, kar ti je že dano, naj te napolni s srečo in veseljem.
Veseli se vsakega leta, ki ti ga prinese življenje, saj so vsa leta pomembna in dragocena.
Naj ti ta rojstni dan prinese nove priložnosti, nove izkušnje in nova prijateljstva. In naj ti pomaga odkriti vse, kar je v tebi, da postaneš še boljši človek.

Voščila za mamin rojstni dan

Draga mama, ob tvojem rojstnem dnevu ti želim izreči najlepše želje. Naj bo tvoje življenje polno sreče, veselja in ljubezni. Hvala, ker si mi vedno bila opora, ko sem jo potreboval.
Srečen rojstni dan, najdražja mama! Naj bo ta dan poln lepih presenečenj, dobre hrane in prijetne družbe. Naj ti bo življenje vedno naklonjeno in naj te spremljajo samo najboljše stvari.
Vse najboljše, mama! Danes praznujemo tvoj rojstni dan in želim ti, da bi bil ta dan poln ljubezni, topline in sreče. Naj ti bodo dnevi polni sonca, sproščenosti in užitkov.
Srečen rojstni dan, draga mama! Želim ti, da bi bila vedno srečna, zdrava in zadovoljna. Hvala, ker si mi dala življenje in mi pomagala, da sem postala to, kar sem danes.
Draga mama, ob tvojem rojstnem dnevu ti želim izreči najbolj iskrene želje. Želim si, da bi tvoje srce bilo vedno polno ljubezni, tvoj nasmeh pa vedno iskriv. Naj bo tvoje življenje polno radosti in veselja.
Srečen rojstni dan, moja draga mami! Želim ti, da bi ta dan bil poseben in nepozaben, kot si ti zame. Naj bo tvoje življenje polno ljubezni, zdravja in blaginje.
Draga super mami! Želim ti, da bi se vse tvoje sanje uresničile in da bi bilo tvoje življenje polno lepih trenutkov. Hvala, ker si vedno stala ob meni in mi nudila oporo in ljubezen.
Srečen rojstni dan, mama! Si najboljša mama na svetu in brez tebe bi moje življenje bilo prazno. Hvala, ker si bila vedno ob meni. Želim ti vse najboljše!
Draga mama, iskrene čestitke za tvoj rojstni dan. Želim ti veliko sreče, zdravja in ljubezni v življenju. Naj bo ta dan poln lepih trenutkov, ki jih boš vedno hranila v svojem srcu.
Danes praznujemo tvoj rojstni dan, mama. Želim ti, da bi bil ta dan poln čudovitih presenečenj, veselja in smeha. Naj ti bo življenje sladko kot tvoj najljubši tortni recept!
Mama, danes je tvoj dan, dan, ko se s teboj spominjamo vseh lepih trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj. Hvala, ker si vedno bila ob meni, mi pomagala in me imela rada.
Naj bo ta dan, kot si ga želiš, naj te spremlja sreča, ljubezen in veselje. In naj ti vsak dan v življenju prinese le najboljše.
Mami, vse najboljše za tvoj rojstni dan! Hvala, ker si me naučila, kaj je resnična ljubezen, toplina doma in kako se bori za svoje cilje. Želim ti, da bi se ti vse to povrnilo v obliki sreče in blaginje.

Voščila za očetov rojstni dan

Srečen rojstni dan, moj ljubi očka! Želim ti, da bi bilo tvoje življenje polno zadovoljstva.
Vse najboljše za tvoj rojstni dan, moj ati! Želim ti, da bi bilo tvoje življenje polno lepih presenečenj, nepozabnih doživetij in dobrega počutja. Naj ti bo vedno naklonjeno zdravje in uspeh.
Srečen rojstni dan, očka! Želim ti, da bi bilo tvoje življenje polno smeha, prijateljstva in ljubezni. Hvala, ker si mi vedno stal ob strani, tudi v najtežjih trenutkih.
Dragi oče, ob tvojem rojstnem dnevu ti želim izreči najlepše želje. Želim ti veliko sreče, zdravja in ljubezni v življenju. Naj te spremlja samo najboljše in naj te vedno obdaja mir.
Srečen rojstni dan, moj najljubši očka! Hvala, ker si mi vedno bil opora in mi pomagal pri vseh življenjskih izzivih. Želim ti, da bi bilo tvoje življenje polno uspeha, blaginje in zadovoljstva.
Vse najboljše, očka! Danes praznujemo tvoj rojstni dan in želim ti, da bi bil ta dan poln dobre volje, smeha in slastnih jedi. Naj te vedno spremlja sreča in zadovoljstvo.
Srečen rojstni dan, dragi oče! Želim ti, da bi bil ta dan poseben in nepozaben, kot si ti zame. Naj bo tvoje življenje polno radosti, sprostitve in miru.
Dragi oče, želim ti iskreno srečo ob tvojem rojstnem dnevu. Naj bo tvoje življenje polno prijetnih presenečenj, dobre hrane in zdravja. Hvala, ker si me naučil, da je trdo delo ključ do uspeha.
Srečen rojstni dan, očka! Si moj junak in vzor, hvala, ker si vedno tu zame. Želim ti, da bi se ti uresničile vse sanje in da bi bilo tvoje življenje polno veselja, smeha in ljubezni.
Dragi očka, ob tvojem rojstnem dnevu ti želim izreči najlepše želje. Želim ti veliko sreče, zdravja in uspeha v življenju. Naj bo tvoj dan poln lepih presenečenj in nepozabnih trenutkov.
Oče, danes praznujemo tvoj rojstni dan in se spominjamo vseh čudovitih trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj. Hvala, ker si mi vedno stal ob strani, mi svetoval in me spodbujal.
Želim ti, da bi bilo tvoje življenje polno avantur, zdravja, uspeha in seveda ljubezni. In naj ti ta dan prinese vse, kar si si kdaj želel.
Naj ti vsak dan v življenju prinese nove priložnosti, izkušnje in osebno rast. In naj te spremlja sreča in zadovoljstvo na tvoji poti.

Voščila za rojstni dan za brata ali sestro

Dragi/a brat/sestra, ob tvojem rojstnem dnevu ti želim vse najboljše! Hvala, ker si del mojega življenja in mi vedno stojiš ob strani. Naj bo tvoj dan poln veselja, smeha in ljubezni.
Srečen rojstni dan, moj/a dragi/a brat/sestra! Želim ti, da bi se ti uresničile vse želje, da bi bilo tvoje življenje polno sreče, zdravja in uspeha. Naj te vedno spremljajo najlepše misli in čustva.
Dragi/a brat/sestra, vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu! Želim ti, da bi bilo tvoje življenje polno lepih presenečenj, nepozabnih doživetij in ljubezni. Hvala, ker si mi vedno blizu in si pomemben del mojega življenja.
Srečen rojstni dan, moj/a ljubi/a brat/sestra! Želim ti, da bi bil ta dan poln veselja, dobre hrane in družbe. Naj te spremljata sreča in zadovoljstvo v vseh dneh tvojega življenja.
Dragi/a brat/sestra, ob tvojem rojstnem dnevu ti želim samo najboljše. Želim ti veliko uspeha, zdravja in ljubezni. Naj bo tvoje življenje polno lepih trenutkov, ki jih boš vedno pomnil/a s hvaležnostjo.
Dragi bratec/sestrica, danes praznujemo tvoj rojstni dan in želim ti vse najboljše! Naj ti vsak dan prinese nove izzive, veselje in uspeh. In naj bo tvoja pot polna ljubezni in prijateljstva.
Hvala, ker si mi vedno stal/a ob strani, me podpiral/a in se smejal/a z mano. Želim ti, da bi se ti vse to povrnilo v obliki sreče, zadovoljstva in uspeha. In naj te spremljajo le najlepši trenutki v življenju.
Naj ti ta dan prinese vse, kar si si kdaj želel/a, in naj ti pomaga doseči vse tvoje cilje in sanje. Vse najboljše, dragi bratec/sestrica!

Voščila za rojstni dan za ljubljeno osebo

Draga/dragi moj/a, vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu! Želim ti, da bi bilo tvoje življenje polno ljubezni, sreče, uspeha in zadovoljstva. Hvala, ker si del mojega življenja in ga delaš še lepšega.
Srečen rojstni dan, moja ljubljena oseba! Želim ti, da bi se ti uresničile vse želje in sanje ter da bi bilo tvoje življenje polno lepih trenutkov in nepozabnih doživetij. Hvala, ker si vedno ob meni in mi daješ toliko ljubezni.
Dragi/draga moj/a, ob tvojem rojstnem dnevu ti želim samo najboljše! Naj bo tvoj dan poln smeha, veselja in ljubezni, ki jih deliva skupaj. Želim si, da bi ostala moja ljubezen za vedno.
Srečen rojstni dan, moja ljubljena oseba! Želim ti, da bi bila tvoja pot polna sonca, sreče in zadovoljstva. Naj se ti uresničijo vse sanje, ki si jih želiš in naj bo tvoje življenje polno ljubezni, ki jo čutiva drug do drugega.
Draga/dragi moj/a, vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu! Hvala, ker si mi vedno blizu in mi pomagaš, ko potrebujem tvojo pomoč. Želim ti, da bi bil ta dan poln lepih presenečenj, smeha in ljubezni. Naj se tvoje želje uresničijo in naj te spremlja sreča vse dni tvojega življenja.
Moja ljubezen, danes praznujemo tvoj rojstni dan in želim ti, da bi bil vsak dan v tvojem življenju tako čudovit in poseben, kot si ti zame. Hvala, ker si obogatil/a moje življenje s svojo ljubeznijo in podporo.
Želim ti, da bi bilo tvoje življenje polno smeha, sreče in ljubezni. In naj se ti uresničijo vse tvoje sanje in cilji, ki si si jih zadal/a v življenju.

Voščila za rojstni dan za sestro

Sestre so vedno ob naši strani, ko se spopadamo s težavami in izzivi. Včasih pa pozabimo, kako pomembne so za nas, zato je rojstni dan idealen čas, da jim izrazimo svojo ljubezen in hvaležnost. Če iščete unikatno in izvirno voščilo za svojo sestro, lahko izbirate med številnimi različnimi možnostmi. Lahko ji izrazite svoje občudovanje, kako čudovita oseba je, kako cenite njeno prijateljstvo ali ji enostavno zaželite vse najboljše.

Tebi, moji dragi sestri, želim vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu! Naj ti ta dan prinese veliko smeha in radosti, ter ti pokaže, kako posebna si zame. Hvala ti, ker si vedno ob meni, in hvala ti, ker si ena najpomembnejših oseb v mojem življenju.
Draga sestrica, danes je tvoj dan in želim ti, da bi bil ta dan napolnjen z neizmerno ljubeznijo, srečo in čudovitimi presenečenji. Srečen rojstni dan!
Sestrica moja, ob tvojem rojstnem dnevu se spomnim vseh najinih skupnih dogodivščin in trenutkov, ki sva jih preživela/i skupaj. Hvala, ker si mi vedno stala ob strani. Želim ti, da bi bil ta dan čudovit in napolnjen z veseljem.
Moja draga sestrica, vsakič, ko pomislim nate, se nasmehnem. Želim ti, da bi se danes smejala in uživala v vsaki minuti svojega rojstnega dne. Srečen rojstni dan!
Sestrica, ti si ena izmed najpomembnejših oseb v mojem življenju. Želim ti, da bi bil ta dan napolnjen z neizmerno ljubeznijo, srečo in čudovitimi presenečenji. Naj bo danes najlepši dan v tvojem življenju.
Draga sestrica, želim ti, da bi bil ta dan poln smeha, zabave in neizmernega veselja. Hvala, ker si mi vedno stala ob strani in mi bila opora. Srečen rojstni dan in naj se ti uresničijo vse tvoje želje!

Kreativna rojstnodnevna voščila

Zakaj bi se omejili le na besede, ko lahko svoje želje izrazite na kreativen način? Če želite izstopati iz množice in presenetiti svoje ljubljene s posebno voščilnico, poskusite ustvariti nekaj unikatnega. Lahko izdelate ročno izdelano voščilnico z lastnimi rokami, ki bo popolnoma prilagojena obdarovancu, lahko napišete pesem ali pa izdelate kolaž z različnimi slikami in sporočili.

Tvoj rojstni dan ni samo čas za slavje, ampak tudi priložnost, da ti izkažemo, kako zelo te imamo radi. Zato smo se odločili, da ti pripravimo kreativno in unikatno voščilnico, ki izraža vse naše želje in ljubezen do tebe. Naj bo ta dan enkraten, kot si ti!
Danes ni le tvoj rojstni dan, ampak tudi dan, ko želimo, da se počutiš kot najpomembnejša oseba na svetu. Naj bo ta dan napolnjen z neizmerno srečo, ljubeznijo in neponovljivimi trenutki. Vse najboljše!
Nekateri pravijo, da je starost le številka, ampak jaz pravim, da si ti letos bolj čudovit/a, poln/a življenja in modrosti. Želim ti, da bi bil danes tvoj dan napolnjen s čudovitimi presenečenji in neizmerno srečo. Vse najboljše!
Vsak rojstni dan prinaša nove priložnosti, nove izzive in nove spomine. Želim ti, da bi danes našel/a nekaj novega, kar te bo osrečilo, in da bi se spominjal/a tega dneva z nasmehom na obrazu. Srečen rojstni dan!
Danes praznujemo tebe, tvojo edinstvenost in vse, kar si dosegel/a do zdaj. Želim ti, da bi bil/a danes obdan/a s toplino, ljubeznijo in neizmerno srečo. Srečen rojstni dan!
Vsak rojstni dan je priložnost, da se spomnimo naše poti in vseh ljudi, ki so nas spremljali na naši poti. Želim ti, da bi bil ta dan napolnjen z občutki hvaležnosti, ljubezni in neizmerno srečo. Vse najboljše!

Vsa ta voščila za rojstni dan so le nekaj primerov, kako lahko izrazite svoje občutke ob posebni priložnosti. Ne glede na to, za katero voščilo se boste odločili, pa je pomembno, da izraža vašo iskreno ljubezen in hvaležnost do tistih, ki jih imate radi. Z malo kreativnosti, iskrenostjo in nekaj navdiha lahko ustvarite nekaj res posebnega, kar bo obdarovancu polepšalo dan in mu pokazalo, kako pomemben je za vas.

Voščila za rojstni dan za mojo hčerko

Rojstni dnevi naših otrok so vedno posebni, saj nam ponujajo priložnost, da izrazimo svojo ljubezen in ponos do naših otrok. Če iščete voščilo za rojstni dan za svojo hčerko, lahko izberete med številnimi različnimi možnostmi. Lahko ji zaželite, da se ji uresničijo vse njene sanje in cilji, izrazite svojo ljubezen do nje ali ji enostavno zaželite vse najboljše.

Draga moja hčerka, ob tvojem rojstnem dnevu ti želim iz srca čestitati! Tako ponosen/na sem nate in na vse, kar si dosegla v svojem življenju. Želim ti, da bi vsak dan prinesel nove priložnosti, da uresničuješ svoje sanje in da bi vedno imela okoli sebe ljudi, ki te imajo radi. Srečen rojstni dan, moja draga hčerka!
Moja draga hčerka, danes praznujemo tvoj rojstni dan in želim ti, da bi bil ta dan poln smeha, zabave in neizmernega veselja. Vedno si mi bila opora in ponosna/ponosen sem nate. Srečen rojstni dan!
Moja ljuba hčerka, si moj največji zaklad v življenju. Želim ti, da bi bil ta dan čudovit in napolnjen z ljubeznijo, veseljem in občutki sreče. Vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu!
Draga hčerka, tvoj rojstni dan je priložnost, da se spomnimo, kako posebna si v naših življenjih. Želim ti, da bi bila danes obdana s toplino, ljubeznijo in neizmerno srečo. Vse najboljše!
Moja čudovita hčerka, tvoj rojstni dan je priložnost, da se zahvalim za tvoj prispevek k naši družini. Vedno si nam bila v oporo in ponosni smo nate. Želim ti, da bi bil ta dan napolnjen s čudovitimi presenečenji in neizmerno srečo.
Dragi moj otrok, danes praznujemo tvoj rojstni dan, ki nam vedno znova prinese občutek sreče in veselja. Želim ti, da bi bil ta dan čudovit in napolnjen s smehom, zabavo in neizmerno ljubeznijo. Srečen rojstni dan, moja draga hčerka!

Romantična rojstnodnevna voščila

Rojstni dan je tudi odlična priložnost, da svoji ljubljeni osebi izrazite svojo ljubezen in naklonjenost. Romantično voščilo lahko segreje srce vašega partnerja in mu pokaže, kako poseben je za vas. Lahko mu izrazite svojo ljubezen, zaželite mu najlepše trenutke skupaj ali mu pokažete, kako ponosni ste na vse, kar je dosegel.

Ob tvojem rojstnem dnevu bi ti rad/a izrazil/a, kako zelo te ljubim in kako srečna sem, da si v mojem življenju. Vsak trenutek zate je zame poseben, in ne bi mogel/a biti bolj ponosen/a na vse, kar si dosegel/a. Želim si, da bi ta dan prinesel veliko radosti in veselja v tvoje življenje ter da bi bil/a vedno obdana z ljubeznijo in srečo. Vse najboljše, moj/a ljubljeni/a!
Dragi/a moj/a, ob tvojem rojstnem dnevu se spomnim vseh čudovitih trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj. Želim ti, da bi ta dan prinesel veliko ljubezni, sreče in neizmerno veselje. Vse najboljše!
Moja ljubezen, danes si ti zvezda dneva. Želim ti, da bi se vsak dan počutil/a tako posebno kot danes. Srečen rojstni dan, dragi/a moj/a!
Ko pomislim nate, se moje srce napolni s toplino in ljubeznijo. Želim ti, da bi ta dan prinesel veliko nasmehov, objemov in poljubov. Srečen rojstni dan, moja ljubezen!
Dragi/a moj/a, vsak dan je poseben, ker si ti ob meni. Danes pa je še posebej poseben, saj praznuješ rojstni dan. Želim ti, da bi bil ta dan poln presenečenj, veselja in ljubezni.
Ti si tisti/tista, ki mi vedno nariše nasmeh na obrazu. Želim ti, da bi se danes smejal/a in užival/a vsako minuto svojega rojstnega dne. Srečen rojstni dan, moj/a mož/žena!
Danes praznuješ svoj rojstni dan, a jaz se počutim, kot da bi ga praznoval/a jaz. Tako zelo sem srečen/srečna, da si ob meni. Želim ti, da bi bil/a danes obdan/a s toplino, ljubeznijo in čudovitimi presenečenji.
Moja ljubezen, danes praznujemo tvoj rojstni dan, a vsak dan je zame praznik, ker si ti v mojem življenju. Želim ti, da bi bil/a danes obdan/a s poljubi, objemi in neizmerno ljubeznijo.
Srečen rojstni dan, moj/a srčna izbranka/izbranec! Želim ti, da bi ta dan prinesel veliko čudovitih presenečenj in neizmerno veselje. Naj bo danes najlepši dan v tvojem življenju!
Dragi/a moj/a, vsak dan prinaša novo priložnost za ljubezen, veselje in srečo. Danes pa je še posebej poseben, saj praznuješ svoj rojstni dan. Želim ti, da bi bil/a danes obdan/a s poljubi, objemi in neizmerno ljubeznijo.

Smešna rojstnodnevna voščila

Čeprav so rojstni dnevi pomembni in čustveni, pa je vedno prostor tudi za smeh. Smešna voščila so odlična priložnost, da razvedrite obdarovanca in mu polepšate dan. Lahko izberete smešen verz, ki bo nasmehnil obdarovanca ali mu podarite zabavno voščilnico, ki ga bo nasmejala.

Želim ti še eno leto norih pustolovščin, smešnih zgodb in neustavljivega smeha. Srečen rojstni dan, moj smešni prijatelj!
Vse najboljše za tvoj rojstni dan! Upam, da boš užival/a v življenju, dokler se ne spremeniš v prav tako staro in gubasto rozino kot sem jaz.
Srečen rojstni dan! Pravijo, da se z leti modrost povečuje, a v tvojem primeru se zdi, da se povečuje le nagajivost. Ampak to je tisto, kar te dela posebnega, kajne?
Vse najboljše! Če bi ti dal/a kovanec za vsako tvojo šalo, bi zdaj lahko kupil/a svoj otok. Ampak ker nimam toliko kovancev, ti podarjam le to voščilo.
Srečen rojstni dan! Upam, da ti bo današnji dan prinesel toliko smeha, kot ga ti prineseš drugim. To je kar visok cilj, zato se potrudi!
Vse najboljše! Uživaj v svojem posebnem dnevu in se ne sekiraj, če se ti zdi, da postajaš star/a. Starost je le številka, tvoje smešne šale pa so večne.
Vse najboljše za tvoj rojstni dan! Čeprav se z leti spreminjamo, upam, da tvoj smisel za humor ostane enak. Kajti brez tvojih šal bi bilo življenje precej dolgočasno.
Želim ti srečen rojstni dan, poln navihanih dogodivščin in smešnih zgodb. Ne pozabi, da se z leti ne staramo, ampak le izboljšujemo!
Srečen rojstni dan! Ne glede na to, koliko svečk je na tvoji torti, se vedno spomni, da je smeh najboljše zdravilo. Torej, še naprej nasmej nas vse, kot si to počel/a do sedaj!
Nekateri ljudje pravijo, da z leti postajamo modrejši, ampak ti se počasi spreminjaš v legendarnega starčka/babo. Šalim se!
5/5 - (4 votes)

Objavljeno v:

Voščila