Politika piškotkov

Ta politika (“Politika”) opisuje, kaj so piškotki in kako se uporabljajo na spletnem mestu interpretacija.si (“Spletno mesto” ali “Storitev”) ter v vseh njenih povezanih izdelkih in storitvah (skupno “Storitve”). Ta Politika je pravno zavezujoča pogodba med vami (“Uporabnik”, “vi” ali “vaš”) in operaterjem tega spletnega mesta (“Operater”, “mi”, “nas” ali “naše”). Če to Politiko sprejemate v imenu podjetja ali druge pravne osebe, izjavljate, da imate pooblastilo, da to pravno osebo zavezujete k tej Politiki, pri čemer izrazi “Uporabnik”, “vi” ali “vaš” v tem primeru pomenijo takšno pravno osebo. Če nimate takšnega pooblastila ali če se ne strinjate s pogoji te Politike, je ne smete sprejeti in ne smete dostopati do Spletnega mesta in Storitev. Preberite si to Politiko, da boste razumeli vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, informacije, ki jih zbiramo s piškotki, in kako se te informacije uporabljajo. Prav tako opisuje možnosti, ki so vam na voljo glede sprejemanja ali zavračanja uporabe piškotkov.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhni koščki podatkov, shranjeni v besedilnih datotekah, ki se shranjujejo na vašem računalniku ali drugih napravah, ko se spletna mesta naložijo v brskalnik. Široko se uporabljajo za zapomnitev vas in vaših nastavitev, bodisi za en obisk (z “piškotkom seje”) ali za večkratne ponovitve obiskov (z “vztrajnim piškotkom”).

Piškotki seje so začasni piškotki, ki se uporabljajo med vašim obiskom spletnega mesta in potečejo, ko zaprete spletni brskalnik.

Vztrajni piškotki se uporabljajo za zapomnitev vaših nastavitev na našem spletnem mestu in ostanejo na vaši namizni ali mobilni napravi tudi po zaprtju brskalnika ali ponovnem zagonu računalnika. Zagotavljajo dosledno in učinkovito izkušnjo za vas med obiskovanjem Spletnega mesta in Storitev.

Piškotke lahko nastavi Spletno mesto (“piškotki prve strani”) ali tretje osebe, kot so tisti, ki zagotavljajo vsebino ali nudijo oglaševalske ali analitične storitve na Spletnem mestu (“piškotki tretjih oseb”). Te tretje osebe vas lahko prepoznajo, ko obiščete naše spletno mesto, prav tako pa tudi, ko obiščete določena druga spletna mesta.

Kakšne vrste piškotkov uporabljamo?

Piškotkov ne uporabljamo za sledenje vaši rabi interneta ali Spletnega mesta, za zbiranje ali shranjevanje vaših osebnih podatkov ali iz katerega drugega razloga. Vendar pa naj vas opozorimo, da se v nekaterih državah podatki, kot so identifikatorji piškotkov, štejejo za osebne podatke. V obsegu, v katerem obdelujemo take podatke, ki se štejejo za osebne podatke, bomo podatke obdelovali v skladu z našimi politikami zasebnosti in piškotkov.

Spremembe in dopolnitve

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli po lastni presoji spremenimo to Politiko ali njene pogoje v zvezi s Spletnim mestom in Storitvami. Ko to storimo, bomo spremenili posodobljeni datum na dnu te strani. Prav tako vam lahko na našo presojo posredujemo obvestilo na druge načine, na primer prek kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali.

Posodobljena različica te Politike bo takoj začela veljati po objavi spremenjene Politike, razen če ni drugače določeno. Vaša nadaljnja uporaba Spletnega mesta in Storitev po uveljavitvi spremenjene Politike (ali drugega dejanja, določenega takrat) bo pomenila vaše soglasje k tem spremembam.

Sprejetje te politike

Potrjujete, da ste prebrali to Politiko in se strinjate z vsemi njenimi pogoji. Z dostopom do Spletnega mesta in Storitev se strinjate, da boste vezani s to Politiko. Če se ne strinjate s pogoji te Politike, niste pooblaščeni za dostop ali uporabo Spletnega mesta in Storitev.

Stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja, pomisleke ali pritožbe glede te Politike ali uporabe piškotkov, vas spodbujamo, da nas kontaktirate na spodaj navedene podatke:

[email protected]

Ta dokument je bil nazadnje posodobljen 16. marca 2024.

Ocenite to objavo