Politika piškotkov

Uvod

Ta politika o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo na naši spletni strani. Preberite to politiko, da boste razumeli, katere vrste piškotkov uporabljamo, informacije, ki jih zbiramo s piškotki, in kako se te informacije uporabljajo.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi, ko obiščete spletno stran. Piškotki pomagajo spletnim stranem pri delovanju, izboljšanju uporabniške izkušnje, in omogočajo lastnikom spletnih strani zbiranje analitičnih podatkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Na naši spletni strani uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

  1. Nujno potrebni piškotki: Ti piškotki so bistveni za delovanje spletne strani in omogočajo uporabo njenih osnovnih funkcij, kot je navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati.
  2. Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni vaše izbire (kot so uporabniško ime, jezik ali regija) in nudi izboljšane, bolj osebne funkcije.
  3. Analitični piškotki: Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran, zbirajo in poročajo informacije anonimno, kar nam pomaga izboljšati delovanje spletne strani.
  4. Piškotki za ciljanje in oglaševanje: Ti piškotki se uporabljajo za sledenje obiskovalcem po spletni strani. Namen teh piškotkov je prikazovanje oglasov, ki so pomembni in zanimivi za posameznega uporabnika.

Kako uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo za različne namene, vključno z:

  • Omogočanjem delovanja naše spletne strani in njenih funkcionalnosti.
  • Shranjevanjem vaših nastavitev in preferenc.
  • Analiziranjem prometa in vedenja uporabnikov na naši spletni strani.
  • Omogočanjem oglaševanja in trženja, prilagojenega vašim interesom.

Kako lahko upravljate piškotke?

Večina spletnih brskalnikov omogoča nadzor nad piškotki prek nastavitev brskalnika. Če želite izvedeti več o piškotkih, vključno s tem, kako videti, kateri piškotki so nastavljeni, obiščite spletno mesto www.aboutcookies.org ali www.allaboutcookies.org.

Če želite onemogočiti piškotke, lahko to storite s spremembo nastavitev brskalnika. Vendar pa, če onemogočite piškotke, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij naše spletne strani.

Spremembe v politiki o piškotkih

To politiko o piškotkih lahko občasno posodobimo. Vse spremembe bodo objavljene na tej strani, zato redno preverjajte, da boste vedno obveščeni o tem, kako uporabljamo piškotke.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe glede te politike o piškotkih, nas lahko kontaktirate na:

[email protected]

Ta dokument je bil nazadnje posodobljen 16.06.2024.