Politika zasebnosti

Kdo smo

Naš naslov spletne strani je: https://interpretacija.si.

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zbiramo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, in tudi IP naslov obiskovalca ter niz uporabniškega agenta brskalnika, da pomagamo pri zaznavanju nezaželenih sporočil.

Anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), lahko posredujemo storitvi Gravatar, da preverimo, ali jo uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

Če naložite slike na spletno mesto, se izogibajte nalaganju slik z vdelanimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izvlečejo kateri koli lokacijski podatek iz slik na spletnem mestu.

Piškotki

Če pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotkih. Ti so za vaše udobje, da vam ni treba znova vnašati podatkov, ko pustite drugi komentar. Ti piškotki trajajo eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo tudi nastavili več piškotkov, da bomo shranili podatke za prijavo in izbire prikaza zaslona. Piškotki za prijavo veljajo dva dni, piškotki za možnosti zaslona pa eno leto. Če izberete “Spomni me”, bo vaša prijava veljavna dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, se bo v vašem brskalniku shranil dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označuje ID članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaše interakcije s to vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš IP naslov vključen v e-poštno sporočilo za ponastavitev.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegove metapodatke hranijo neomejeno časa. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobrimo morebitne nadaljnje komentarje namesto da jih zadržimo v vrsti za odobritev.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če sploh), shranimo tudi osebne informacije, ki jih posredujejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadarkoli vidijo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne informacije (razen da ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Spletni skrbniki lahko prav tako vidijo in urejajo te informacije.

Kakšne pravice imate nad vašimi podatki

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih smo dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošljemo vaše podatke

Komentarji obiskovalcev lahko preveri storitev za avtomatsko zaznavanje neželenih sporočil.

Stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja, pomisleke ali pritožbe glede te Politike ali uporabe piškotkov, vas spodbujamo, da nas kontaktirate na spodaj navedene podatke:

[email protected]

Ta dokument je bil nazadnje posodobljen 16. marca 2024.

Ocenite to objavo